Over RepRapUniverse

RepRapUniverse is een maakbedrijf gespecialiseerd in het produceren van (complexe) prototypes en het uitvoeren van (kleine) serieproducties

RepRapUniverse (RRU) 3D Services heeft meer dan 10+ jaar ervaring op het gebied van additive manufacturing en productontwikkeling.  Onze expertise ligt in de toepassing van de modernste productietechnologieën in het productieproces zoals 3D-printen, 3D-scannen, CNC-frezen en lasersnijden. Met behulp van deze geavanceerde technieken kunnen we complexe objecten als ook functionele onderdelen produceren met uiterste precisie en snelheid. 

Gestart op een zolderkamer in Landgraaf in 2012 zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een innovatief maakbedrijf gevestigd op de Rodaboulevard in Kerkrade.

Of u nu een innovatieve start-up bent die een proof-of-concept nodig heeft, een gevestigde onderneming die een nieuw product wil ontwikkelen of een industrieel ontwerpbureau dat prototypes nodig heeft voor klantpresentaties, bij RepRapUniverse zorgen we voor een naadloze uitvoering van uw project.

Ons team van ervaren engineers, ontwerpers en technici staat klaar om met u samen te werken en uw ideeën om te zetten in tastbare producten. We hechten veel waarde aan nauwkeurigheid, kwaliteit en snelle doorlooptijden, zodat u de voorsprong behoudt in een competitieve markt.

Ook werken wij nauw samen met geselecteerde partners binnen de Qeske Community