Prototyping Services


Prototyping vormt een integraal onderdeel van de overgang van abstracte concepten naar tastbare objecten. Het vormt de kern van innovatie, waarbij nauwkeurigheid en functionaliteit samenkomen in elke iteratie.

 

Bij RRU begrijpen we dat het traject van idee naar tastbaar prototype zorgvuldige begeleiding en expertise vereist. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw budget en tijdslijnen. Van het kiezen van geschikte materialen tot het fine-tunen van ontwerpen, we begeleiden u door elke stap van het proces.

Ons deskundige team van ontwerpers en technici streven ernaar om aan al uw prototypingbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om eenvoudige modellen of complexe, gedetailleerde prototypes, we combineren geavanceerde productietechnologieën met onze kennis en ervaring om resultaten van de hoogste kwaliteit te leveren.

How ziet het prototyping traject eruit?


FASE 1


Consultatie en Conceptualisatie

We beginnen met een grondig consultatiegesprek waarin we luisteren naar uw ideeën, doelen en vereisten. Samen definiëren we het concept en stellen we duidelijke doelstellingen voor het prototype vast.

Ontwerp en Digitalisering

Ons ervaren ontwerpteam zet uw concept om in gedetailleerde digitale ontwerpen. Met behulp van geavanceerde software perfectioneren we elk aspect, zodat het ontwerp klaar is voor de volgende fase.  


FASE 2


Prototyping

Het eigenlijke prototype wordt gebouwd. Dit kan een ruwe versie zijn om concepten te testen, of het kan al redelijk gedetailleerd zijn, afhankelijk van het doel van het prototype.

Testen en evaluatie

Het prototype wordt grondig getest. Dit omvat vaak functionele tests, maar ook gebruikerstests om te beoordelen hoe goed het prototype voldoet aan de beoogde doelen.


FASE 3


Herziening en verbetering

Gebaseerd op de testresultaten worden eventuele wijzigingen aangebracht om het prototype te verbeteren.

Herhaalde prototyping en testen

Dit proces kan herhaald worden totdat het prototype aan alle eisen voldoet en klaar is voor verdere ontwikkeling of productie.

Schaalvergroting

Als het prototype succesvol is, kan het bedrijf overgaan tot schaalvergroting, waarbij het productieproces wordt opgeschaald om het prototype om te zetten in een volwaardig product.